Encuentro cultural

ENCUENTRO CULTURAL

Doel van Encuentro Cultural is dat de leden van Las Lanzas elkaar ook buiten het verband van de vereniging kunnen ontmoeten en ervaringen uitwisselen bij culturele activiteiten met een Spaanse of Latijns-Amerikaans inslag.

Encuentro Cultural bevordert de ontmoeting tussen de leden van Las Lanzas als ze in de ruime regio rond Breda uitgaan. Bijvoorbeeld naar een Spaanse of Latijns-Amerikaanse film, een concert of een theatervoorstelling met Spaanse wortels. Of naar een museum of tentoonstelling van Spaanse kunstenaars of over de verbanden tussen Nederland en Spanje of met Latijns-Amerika.

Encuentro is een initiatief van de leden onderling. Wie zich aanmeldt, maakt deel uit van een emailkring. Een lid dat van plan is een culturele activiteit te bezoeken, meldt dat aan de deelnemers van Encuentro via een mailbericht. Wie besluit ook te gaan, laat dat aan de initiatiefnemer weten. Iedereen zorgt zelf voor een toegangskaartje en het vervoer naar de locatie.

Wie meer wil weten over dit initiatief, of zich voor de Encuentro Cultural wil aanmelden, kan contact opnemen met de coördinator:

Marianne Pas                                   email pasmarianne@gmail.com                        tel. 0168 32 92 52